Acasa >> Evenimente >> Concursuri

EXPOZIȚIA CONCURS DE FOTOGRAFIE DE ARHITECTURĂ OCTAVIAN RADU TOPAI 2015

19 octombrie 2015

Premiul pentru fotografie de arhitectură “arhitect Octavian Radu Topai”

 

Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, a lansat în data de 19 octombrie Concursul de fotografie de arhitectură Octavian Radu Topai, cu tema arhitectura românească modernă și contemporană, prin care dorește să omagieze memoria colegului arhitect și fotograf Octavian Radu Topai, dispărut prematur într-un tragic accident.
 
Concursul se desfășoară în perioada 19 octombrie - 15 decembrie, materializându-se prin două evenimente principale:
 

  • 03 decembrie – vernisarea fotografiilor înscrise în concurs și a unei serii de fotografii din arhiva personală a arhitectului Octavian Radu Topai; expoziția va fi prezentă pe simeze în perioada 03 decembrie - 15 decembrie;
  • 11 decembrie – anunțarea fotografiilor câștigătoare.

 

Decernarea premiilor se va face în cadrul evenimentului Seara Arhitecturii ce va avea loc la Timișoara - data și locația vor fi anunțate pe site-ul concursului.

La concurs sunt invitați să participe toți membrii OAR, arhitecți cu drept de semnătură sau arhitecți stagiari, indiferent de sediul profesional (în țară sau străinătate).

 
Regulamentul concursului împreună cu alte informații pot fi consultate pe site-ul concursuluisite-ul filialei, precum și în atașament.
 
Concursul de fotografie de arhitectură Octavian Radu Topai este organizat de Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Teritorială Timiș, fiind un proiect cultural finanţat din timbrul de arhitectură. Expoziţia-concurs este organizată la nivel naţional şi jurizată de un juriu naţional.

 

 


Fotografii

 
 
 

 

>>Inapoi

Sponsori / Parteneri

 

PARTENERIATE


 

 

 

 

SPONSORI