Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php:12)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

OAR Timis

Acasa >> Evenimente >> Diverse

Reprezentant O.A.R. Timiș în Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara

12 martie 2018

 

În cadrul discuțiilor desfășurate între membrii Filialei O.A.R. Timiș și reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara, din data de 31 ianuarie 2018, unul dintre subiectele dezbătute s-a referit la cooptarea unui reprezentant al O.A.R. în cadrul Comisiei de Circulație.

 

Deoarece propunerea a fost acceptată, Consiliul Teritorial al Filialei O.A.R. Timiș a demarat procesul de selecție prin transmiterea unui apel de înscrieri în urma căruia, pe baza experienței profesionale acumulate în domeniile de arhitectură și urbanism, a fost desemnat prin vot domnul arh. Marius Nicorici-Calance pentru reprezentare din partea O.A.R. în cadrul Comisiei de Circulație.

 

În acest sens, Filiala O.A.R. Timiș a înaintat Primăriei Solicitarea nr. 29/05.03.2018 pentru numirea în funcție a reprezentantului O.A.R. în Comisia de Circulație. Primăria Municipiului Timișoara, prin persoana domnului Primar Nicolae Robu, Președinte al Comisiei de Circulație, a emis Dispoziția nr. 288/07.03.2018 prin care domnul Marius Nicorici-Calance devine membru al Comisiei.

Felicităm inițiativa tuturor membrilor OAR care au răspuns apelului de înscrieri și îi dorim succes domnului Nicorici-Calance în activitatea desfășurată în cadrul Comisiei de Circulație.

De asemenea, dorim să vă reamintim că Filiala O.A.R. Timiș continuă procesul de stabilire a unui protocol de colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, precum și alte instituții de interes pentru exercitarea profesiei de arhitect. În urma ultimei întâlniri dintre reprezentanții P.M.T. și membrii O.A.R. a fost trimisă către Direcția Urbanism din cadrul Primăriei, Solicitarea nr. 8/31.01.2018 pentru transmiterea unui răspuns oficial referitor la subiectele dezbătute în data de 31.01.2018.

 

Filiala O.A.R. Timiș își propune să continue acest dialog cu Primăria Municipiului Timișoara și să demareze organizarea următoarei întâlniri în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni în curând cu mai multe detalii.

 


>>Inapoi

Sponsori / Parteneri

 


 

PARTENERIATE