Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php:12)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

OAR Timis

Acasa >> Evenimente >> Concursuri

Comunicat de lansare a concursului pentru bursa anuală „Sabin Nicolae Dancu” 2017

20 octombrie 2017

Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sediul în Timișoara, str. Diaconu Coresi, nr. 12, anunță lansarea concursului pentru bursa „Sabin Nicolae Dancu”, bursă instituită prin generoasa donație făcută de moștenitoarea acestuia, doamna Liana Dancu.

 

Bursa va fi acordată anual unui tânăr arhitect care, prin valorificarea sumei de bani atribuită, va promova teme de arhitectură cu aplicabilitate sau inspirate din mediul rural tradițional, în special folosind ca suport tehnici și procedee tradiționale meșteșugărești și/sau adaptarea creativă a elementelor componente care definesc arhitectura vernaculară.

 

La concursul pentru bursa ”Sabin Nicolae Dancu” din acest an au dreptul să se înscrie arhitecții care îndeplinesc, cumulativ, condiția de a fi membri ai Filialei Teritoriale Timiș a O.A.R. și au vârsta de până la 35 de ani.

 

Valoarea bursei ”Sabin Nicolae Dancu” pentru anul 2017 este de 1800 Euro, brut.

 

Înscrierea la concursul anual pentru bursa ”Sabin Nicolae Dancu” se poate face până la data de 24 noiembrie 2017, ora 16:00 prin depunerea sau trimiterea la secretariatul O.A.R. Filiala Teritorială Timiș, Timișoara, str. Ep. Augustin Pacha, nr. 8, et.1, a unui singur dosar de concurs pentru fiecare solicitant.

 

Comisia care analizează dosarele și realizează interviurile este formată din următorii 3 membrii titulari:

1. Arh. Sturdza Șerban

2. Arh. Popovici Victor

3. Arh. Isopescu Bogdan

 

și 2 supleanți

1. Arh. Drig Bogdan

2. Arh. Bunea Dan Alexandru

 

Anunțarea câștigătorului se va face în cadrul evenimentului Seara Arhitecturii 2017, în luna decembrie. Data, ora și locul unde se va desfășura Seara Arhitecturii vor fi anunțate ulterior.

 

Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru bursa anuală ”Sabin Nicolae Dancu” și formularul pentru cererea de înscriere pot fi descărcate de mai jos.

 

 

 

vicepreședinte parteneriate, organizare și relația cu membri

 

 

arh. Oana Simionescu


>>Inapoi

Sponsori / Parteneri

 


 

PARTENERIATE