Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home4/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 0

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

OAR Timis

Acasa >> Evenimente >> Concursuri

Comunicat de lansare a concursului pentru bursa anuală „Sabin Nicolae Dancu” 2022

15 noiembrie 2022


Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sediul în Timișoara, str. Diaconu Coresi, nr. 12, anunță lansarea concursului pentru bursa „Sabin Nicolae Dancu”, bursă instituită prin generoasa donație făcută de moștenitoarea acestuia, doamna Liana Dancu.

 

Bursa va fi acordată anual unui tânăr arhitect care, prin valorificarea sumei de bani atribuită, va promova teme de arhitectură cu aplicabilitate sau inspirate din mediul rural tradițional, în special folosind ca suport tehnici și procedee tradiționale meșteșugărești și/sau adaptarea creativă a elementelor componente care definesc arhitectura vernaculară.

 

La concursul pentru bursa ”Sabin Nicolae Dancu” din acest an au dreptul să se înscrie arhitecții care îndeplinesc, cumulativ, condiția de a fi membri ai Filialei Teritoriale Timiș a O.A.R. și au vârsta de până la 40 de ani.

 

Valoarea bursei ”Sabin Nicolae Dancu” pentru anul 2022 este de 1800 Euro, brut.

 

Înscrierea la concursul anual pentru bursa ”Sabin Nicolae Dancu” se poate face până la data de 5 decembrie 2022, ora 16:00 prin trimiterea documentelor online pe adresa secretariatului filialei: secretariat@oartimis.ro, e-mailul trebuie să să conțină un singur dosar de candidatură pentru fiecare solicitant și să aibe titlul „înscriere Bursa anuală Sabin Nicolae Dancu 2022”.  

Comisia care analizează dosarele și realizează interviurile este formată din următorii 3 membrii titulari:

1. Arh. Negrișanu Răzvan Gabriel

2. Arh. Trofin Alexandra

3. Arh. Todirică Alexandru Răzvan

 

și 2 supleanți

1. Arh. Adam Ovidiu Romi

2. Arh. Micșa Ovidiu 

 

Anunțarea câștigătorului se va face în cadrul evenimentului Seara Arhitecturii 2022, în luna decembrie. Data, ora și locul unde se va desfășura Seara Arhitecturii vor fi anunțate ulterior.

Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru bursa anuală ”Sabin Nicolae Dancu”, formularul pentru cererea de înscriere, hotărârea nr. 145 din 2.12.2019 și acordul GDPR pot fi descărcate din linkul atașat.

vicepreședinte parteneriate, organizare și relația cu membri

Arh. Cădariu Ciprian Silviu


>>Inapoi

Sponsori / Parteneri

 

PARTENERIATE


 

 

 

SPONSORI