Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home4/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 0

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

OAR Timis

Acasa >> Comunicate de presa

Comunicat de lansare a concursului pentru bursa anuală „Sabin Nicolae Dancu” 2019

18 octombrie 2019

 

Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sediul în Timișoara, str. Diaconu Coresi, nr. 12, anunță lansarea concursului pentru bursa „Sabin Nicolae Dancu”, bursă instituită prin generoasa donație făcută de moștenitoarea acestuia, doamna Liana Dancu.

 

Bursa va fi acordată anual unui tânăr arhitect care, prin valorificarea sumei de bani atribuită, va promova teme de arhitectură cu aplicabilitate sau inspirate din mediul rural tradițional, în special folosind ca suport tehnici și procedee tradiționale meșteșugărești și/sau adaptarea creativă a elementelor componente care definesc arhitectura vernaculară.

 

La concursul pentru bursa ”Sabin Nicolae Dancu” din acest an au dreptul să se înscrie arhitecții care îndeplinesc, cumulativ, condiția de a fi membri ai Filialei Teritoriale Timiș a O.A.R. și au vârsta de până la 35 de ani.

 

Valoarea bursei ”Sabin Nicolae Dancu” pentru anul 2019 este de 1800 Euro, brut.

 

Înscrierea la concursul anual pentru bursa ”Sabin Nicolae Dancu” se poate face până la data de 28 noiembrie 2019, ora 16:00 prin depunerea sau trimiterea la secretariatul O.A.R. Filiala Teritorială Timiș, Timișoara, str. Ep. Augustin Pacha, nr. 8, et.1, a unui singur dosar de concurs pentru fiecare solicitant.

 

Comisia care analizează dosarele și realizează interviurile este formată din următorii 3 membrii titulari:

1. Arh. Sturdza Șerban 

2. Arh. Negrișanu Răzvan 

3. Arh. Gaiță Loredana   

  

și 2 supleanți

1. Arh. Popovici Victor

2. Arh. Ardelean Zeno  

 

Anunțarea câștigătorului se va face în cadrul evenimentului Seara Arhitecturii 2019, în luna decembrie. Data, ora și locul unde se va desfășura Seara Arhitecturii vor fi anunțate ulterior.

 

Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru bursa anuală ”Sabin Nicolae Dancu” și formularul pentru cererea de înscriere pot fi descărcate de mai jos.

 

 

vicepreședinte parteneriate, organizare și relația cu membri

 

Arh. Răciu Sabin Dușko

 

Documente

 

Cerere înscriere (.pdf) 

REGULAMENT de organizare si desfășurare a concursului pentru bursa anuală ”Sabin Nicolae Dancu” (.pdf)

Acord GDPR (.pdf) 

Comunicat lansare bursa anuală „Sabin Nicolae Dancu” 2019 (.pdf)


>>Inapoi

Sponsori / Parteneri

 

PARTENERIATE


 

 

 

SPONSORI