Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oartimis/public_html/application/core/MY_Exceptions.php:12)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 671

OAR Timis

Acasa >> Evenimente >> Conferinte

Alegeri 2018

26 aprilie 2018

Stimați colegi,

 

 

Datorită noilor standardele europene în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date stipulate în Regulamentul 2016/679/UE legea nu ne permite să publicăm nicio informație ce conține date personale fără acordul persoanei în cauză. Din acest motiv, veți găsi la adresa web specificată mai jos, doar o parte din candidaturile colegilor noștri pentru diverse funcții din conducerea filialei. Pe măsură ce vom mai primi acordul candidaților, vom actualiza informația din link.

 

https://www.dropbox.com/sh/sxgr9bn2c8lej9t/AAA7_n3JQEwfznVgm1I0po4Oa?dl=0

 

De asemenea, menționăm că toate dosarele de candidatură sunt disponibile la secretariatul filialei și pot fi consultate oricând, în timpul programului cu publicul.

 

Datorită faptului că la prima convocare a conferinței teritoriale au participat doar 27 de membri, și nu 423 - câți cere regulamentul pentru această situație - vă invităm să participați la următoarele convocări ale conferinței, care vor avea loc în la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara (str. Traian Lalescu 2a), miercuri, 9 mai, după cum urmează:

 

- A doua convocare este programată la ora 15:00 Conform art.13 alin. 2 din Regulamentul Cadru Filiale „La a doua convocare, conferința teritorială este legal constituită în prezența majorității membrilor filialei cu drept de vot.”

- A treia convocare este programată la ora 16:00

 

Programul conferinței poate fi consultat aici: http://www.oartimis.ro/convocarea-a-doua-i-a-treia-a-conferinei-teritoriale-a-ordinului-arhitecilor-din-romnia-filiala-teritorial-timi/n-61-67-199/d

 

 

Vă aducem aminte pe acestă cale că pentru a vă putea exercita dreptul de vot trebuie să aveți achitată cotizația de membru.

 

 

Cu deosebită considerație,
Secretar executiv
Arh. Duminică Andreea


>>Inapoi

Sponsori / Parteneri

 


 

PARTENERIATE